TÂRGU MUREȘ 2016

La început de toamnă Salonul de Carte Bookfest revine la Tîrgu Mureș pentru a treia oară, în perioada 8 – 11 septembrie. Ca și în anii precedenți, evenimentul va avea loc la Teatrul Național, iar intrarea publicului va fi liberă.

În cele patru zile de sărbătoare a cărții, vizitatorii vor fi întâmpinați atât cu oferte promoționale pentru cele mai proaspete volume, cărți pentru copii, auxiliare școlare, cât și de o vastă selecție de titluri pentru toate interesele și gusturile, multe dintre ele la jumătate din prețul de librărie. Și desigur, nu vor lipsi lansările de carte, sesiunile de autografe și dezbaterile, la care vor lua parte cele mai importante personalități ale literaturii române contemporane.

Mureșenii sunt așteptați cu o ofertă de circa 100.000 de titluri ale unora dintre cele mai importante edituri din țară: Humanitas, Polirom, RAO, Corint, Curtea Veche Publishing, Nemira, Litera, ALL, Niculescu, Herald, Univers Enciclopedic, Antet, și multe altele.

De asemenea, se continuă tradiția evenimentelor pentru comunitate, și la această ediție fiind nelipsite proiecțiile de film și concertele.

Bookfest Tîrgu Mureș va putea fi vizitat în următoarele intervale orare:

    • 8 și 11 septembrie: între orele 10:00 și 20:00;
    • 9-10 septembrie: între orele 10:00 și 21:00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Scrieți-ne!

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.