Asociația Editorilor din România are plăcerea să invite toți expozanții interesați la cea de-a doua ediție a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, care va avea loc în perioada 03 – 06 octombrie 2013.

Evenimentul, care se va desfasura sub egida Federației  Editorilor din România, este organizat împreuna cu Consiliul Local Cluj-Napoca și se va desfășura în cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca.

După cum se poate vedea în planul ce se poate descărca de mai jos, spațiul expozițional  este împărțit în trei secțiuni:

  • Zona A (cca. 130 mp expoziționali) – ROȘU, interiorul  Cazinoului (35 euro/mp, TVA inclus);
  • Zona B (cca. 24 mp expoziționali) – ALBASTRU, partea  acoperită din fața intrării (20 euro/mp, TVA  inclus);
  • Zona C (cca. 44 mp expoziționali) – MOV, partea  descoperită de pe cele două flancuri ale Cazinoului (15 euro/mp, TVA  inclus).

Pentru zonele B și C, aflate la exterior, cei interesați  trebuie să ia în considerare că participarea lor depinde de condițiile  meteorologice de la data desfășurării evenimentului.

!!!ATENȚIE: Înscrierile încep pe 20 august, în ordinea cronologică a manifestării intenției și în funcție de spațiul rămas disponibil.

Termenul limită de înscriere este 6 septembrie 2013.

Pentru cei interesați de cazare, avem o ofertă specială din partea Hotelurilor Sport (vizavi de Parcul Central, la 2 minute de Cazinou) și Belvedere. Oferta poate fi descărcată mai jos.

Cei interesați să participe sunt rugați să trimită adeziunea-contract (mai jos) pe adresa de e-mail alexandra@aer.ro și în original la adresa: Asociația Editorilor din România, Str. Dr. Iacob Felix nr. 97, bl. 17A, sc. A, ap. 7, sector 1, 011035 București.