Organizator

Asociația Editorilor din România (AER) organizează evenimentul Bookfest, sub egida Federației Editorilor din România.

Asociația Editorilor din România a fost fondată în 1991 și este principala asociație profesională a editorilor de carte din România, care reunește editori din toate domeniile de interes cultural.

Asociația Editorilor din România își propune în mod special să promoveze lectura de carte de calitate și scrisul, să ușureze accesul cititorilor la carte din punct de vedere material și informațional contribuind astfel la o liberă circulație a ideilor, precum și la integrarea culturii și limbii române în circuitul mondial de valori.

Ediția 2018

Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 30 mai – 3 iunie, în noul pavilion B2 de la Romexpo. Invitatul de Onoare al acestei ediții este Statele Unite ale Americii. Bookfest este cel mai important salon de carte din România …

ALDUS

ALDUS (numit după Aldo Manuzio) este rețeaua târgurilor de carte europene, al cărei scop principal este încurajarea mobilității transnaționale a operelor literare europene și a profesioniștilor din industria editorială …

PUBCOOP

Parteneriatul PUBCOOP este o cooperare între Asociația Editorilor din Valencia (AEPV) din Spania, Asociația Editorilor din Lituania (LLA) și Asociația Editorilor din România (AER), în cadrul programului Europa Creativă.

Scrieți-ne!

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.