Bookfest Timișoara 2022

Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți la Centrul Regional de Afaceri (Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22), între 31 martie și 3 aprilie 2022.
În cele patru zile de sărbătoare a cărții și a culturii scrise timișorenii se vor putea bucura de circa 40 de lansări de carte, dar și de un concert gratuit al trupei Blazzaj din Timișoara.
Vor fi prezenți 33 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România — Grupul Editorial ALL, Grupul Editorial Art, Asociația Liga Albanezilor din România, Asociația Macedonenilor din România, Asociația Memorialul Revoluției, Ari, Brumar, Casa, Cetatea de Scaun, Corint, Curtea veche Publishing, Datagroup, Diana Press, Didactica Publishing House, Editura Universității de Vest din Timișoara, Paralela 45, Polirom, Herald, Humanitas și Humanitas Fiction, Lebăda Neagră, Nemira Publishing House, Niculescu, Nomina, Prestige, RAO, Trei — distribuitori de carte precum librăria „La Două Bufnițe” și Cartea de Nisip – Librarium și distribuitori de muzică precum Music Media.
Bookfest Timișoara este un proiect finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
Programul complet al evenimentelor poate fi consultat AICI
La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului iar în toate cele patru zile Bookfest Timișoara va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.
Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România.