După doi ani de pauză, 𝗦𝗮𝗹𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗳𝗲𝘀𝘁 revine la 𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝘂 𝗠𝘂𝗿𝗲𝘀̦ cu a șaptea ediție!
🗓️ Evenimentul va avea loc în 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟮𝟮 – 𝟮𝟱 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, la 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹, iar 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 publicului va fi 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮̆.
În cele patru zile de sărbătoare a cărții, vizitatorii vor fi întâmpinați cu 📣oferte promoționale la cele mai noi volume din multiple domenii, dar și cărți pentru copii și auxiliare școlare.
Nu vor lipsi nici lansările de carte și ✍🏼sesiunile de autografe la care vor lua parte unele dintre mai importante personalități ale literaturii române actuale.
🔹 Publicul este așteptat cu o 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗰𝗶𝗿𝗰𝗮 𝟯𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗺𝗲 pentru toate vârstele și gusturile de unele dintre cele mai importante edituri din țară: 𝗛𝘂𝗺𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮𝘀, 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗿𝗼𝗺, 𝗔𝗥𝗧, 𝗖𝘂𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗩𝗲𝗰𝗵𝗲 𝗣𝘂𝗯𝗹𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴, 𝗡𝗲𝗺𝗶𝗿𝗮, 𝗖𝗼𝗿𝗶𝗻𝘁, 𝗙𝗼𝗿 𝗬𝗼𝘂, 𝗔𝗟𝗟, 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗮𝘀, 𝗡𝗶𝗰𝘂𝗹𝗲𝘀𝗰𝘂-𝗢𝘅𝗳𝗼𝗿𝗱, 𝗟𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮, 𝗥𝗔𝗢, 𝗛𝗲𝗿𝗮𝗹𝗱, 𝗣𝗲𝗮𝗿𝘀𝗼𝗻 – 𝗘𝘅𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗘𝗻𝗴𝗹𝗶𝘀𝗵 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗔𝗻𝘁𝗶𝗺 𝗜𝘃𝗶𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂𝗹, 𝗕𝗲𝘁𝘁𝗮 și 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗣𝗿𝗲𝘀𝘀.
🔹 De asemenea, la 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝘂𝗹 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿, cei mici vor putea găsi cele mai frumoase 𝗷𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲, iar 𝗶𝘂𝗯𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮̆ 𝗯𝘂𝗻𝗮̆ se vor putea delecta vizitând standurile 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗮 și 𝗕𝘆𝘁𝗼𝗻.
📌 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝘇𝗶𝗹𝗻𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 pentru toate cele patru zile ale salonului va fi în 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝟭𝟬:𝟬𝟬 – 𝟮𝟬:𝟬𝟬.
Salonul de Carte Bookfest Târgu Mureș este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Mureș. Co-organizatori: Consiliul Local Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș.