În perioada 29 mai – 2 iunie, vă așteptăm la Bookfest Junior 2019 cu evenimente concepute pentru copii şi adolescenţi. Bookfest Junior se desfășoară în acelaşi timp cu Salonul Internaţional de Carte Bookfest, la Romexpo, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), Pavilionul B2, având un stand special de evenimente: Colțul de lectură Bookfest Junior amenajat de JYSK.

Bookfest Junior 2019 este un prilej pentru copii de a descoperi lumea minunată a cărţilor. Vor fi lansate cele mai așteptate titluri pentru copii și adolescenți, vor fi organizate întâlniri cu autorii și ilustratorii cărților. Vor avea loc atât în standul editurilor, pe scene, cât și în standul Bookfest Junior nenumărate ateliere bilingve, de lectură creativă, festivități de premiere pentru concursurile de eseuri, precum și multe activități de desenat, colorat și bricolat.

De asemenea, vizitatorii sunt așteptați cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Şi, nu în ultimul rând, copiii pot participa la marele concurs al acestei ediţii: „Bookfest Junior te premiază cu 2X100 de cărți pentru vacanță oferite de editurile participante“ . Talonul pentru concurs poate fi decupat din harta-program Bookfest Junior 2019, care va fi disponibilă în standul Bookfest Junior sau la intrările în pavilioanul B2. Talonul trebuie depus în urna aflată în standul Bookfest Junior. Extragerea celor doi câştigători va avea loc duminică, 2 iunie, ora 16.00, în standul Bookfest Junior.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI