BOOKFEST 2013

Pentru Salonul Internațional de Carte Bookfest, vara anului 2013 a adus cea de-a VIII-a ediție. Evenimentul, desfășurat în perioada 29 mai-2 iunie, a avut loc în pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 ale Romexpo, partenerul tradițional al Asociației Editorilor din România.

Pentru că invitatul de onoare al salonului a fost literatura de limbă germană, multe dintre manifestări (lansări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri) au căutat să aducă în atenția cititorilor bucureșteni cultura umanistă din Germania, Austria, Elveția.

Gândit sub genericul „Trei țări, aceeași limbă”, în parteneriat cu Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt, programul Bookfest 2013 a inclus întâlniri cu scriitori de seamă ca Michael STAVARIČ și Josef WINKLER (Austria), Jan KONEFFKE (Germania), Christian HALLER (Elveția), dar și cu autori români de expresie germană precum prozatorul Cătălin Dorian FLORESCU (Elveția).

În cinci zile aglomerate, cele peste 200 de edituri participante au pregătit pentru vizitatori în jur de 300 de evenimente culturale.

Scrieți-ne!

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.