Asociația Editorilor din România are plăcerea să vă invite, în perioada 19 – 22 aprilie 2018, la a VII-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara. Evenimentul, care va avea loc sub egida Federației Editorilor din România, este organizat împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Bookfest Timișoara se va desfășura în complexul expozițional Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT), situat în zona centrală, chiar în incinta Complexului Studențesc.
Chiria pentru un metru pătrat de stand amenajat standard este de 30 euro (nu se percepe TVA) și include:
  • pereții de contur;
  • spoturi;
  • pazie;
  • mobilier (mese și scaune; polițe nu există!);
  • sonorizare la spațiul de evenimente;
  • internet wireless, posibilitatea de a organiza evenimente (lansări, dezbateri, sesiuni de autografe, etc.), promovarea evenimentului.

Pentru standul neamenajat (spațiu gol) tariful este de 25 de euro/mp (branșament electric inclus).

De asemenea, participanții la acest salon beneficiază de reduceri considerabile la cazare în hotelul Boavista (situat vizavi de complexul CRAFT), precum și la o serie întreagă de alte servicii disponibile în oferta Camerei de Comerț Timiș. Tarifele pentru cazare la Hotel Boavista sunt:

  • Camera single: 47 euro (toate taxele incluse, micul dejun inclus, acces internet, parcare supravegheată, acces centru fitness);
  • Camera double: 52 euro (toate taxele incluse, micul dejun inclus, acces internet, parcare supravegheată, acces centru fitness).

Rezervările se fac la adresa office@hotelboavista.ro sau la telefon 0256.309.409, iar în momentul rezervării este necesar să menționați că sunteți expozant Bookfest.

ATENȚIE !!! Înscrierile încep astăzi, 21 februarie 2018, în ordinea cronologică a manifestării intenției și în funcție de spațiul rămas disponibil.Prioritate în amplasarea standurilor au expozanții care au participat la edițiile anterioare și care își păstrează aceeași suprafață. Termenul limită de înscriere este 23 martie 2018.

Pentru a descărca adeziunea în format word vă rugăm apăsați AICI
Pentru a descărca adeziunea în format pdf vă rugăm apăsați AICI

Pentru orice alte detalii, vă stăm la dispoziție.

Cu mulțumiri,
Echipa AER

Asociația Editorilor din România
Tel.: 021.311.06.50
Fax: 037.810.72.99
Mail:   bookfest@aer.ro
info@aer.ro